Beauty Line L&M

Beauty Line L&M eshte nje dyqan i hapur qe ne vitin 2008 qe sjell tek klientet vetem produkte cilesore si Parfume, Make Up dhe Intimo. Ne kujdesemi te perzgjedhim cdo gje me dashuri qe klientet tone te jene gjithmone te kenaqur.

Place Type Beauty - Cosmetic & Personal Care - Lingerie & Underwear Store
Address Rruga Perlat Rexhepi, Bulevardi Gjergj Kastrioti, 7001 Korçë, Albania
Coordinate 40.6226012308, 20.7801246643
Phone
Email beautylinelm@gmail.com
Website

Opening Hours :

Monday : 09:00 - 23:00
Tuesday : 09:00 - 23:00
Wednesday : 09:00 - 23:00
Thursday : 09:00 - 23:00
Friday : 09:00 - 23:00
Saturday : 09:00 - 23:00
Sunday : 09:00 - 23:00

There are 4 reviews about the business


1. Google User (2021-05-22 10:23:33)

Parfum Gucci Rush 😍 Ishte 14000 Leke ✖️ Behet 12500 Leke✔️ Transporti Falas ne te gjithe Shqiperine 🚗🚙🚌 #beauty #cosmetict #korce #tirane #albania #lingerie #beautyproducts #eyeshadow #marketingpwr #blionline #porositonline

2. Google User (2021-05-22 10:23:42)

Parfum Amor Amor by Cacharel 😍 Ishte 9000 Leke ✖️ Behet 7900 Leke✔️ Transporti Falas ne te gjithe Shqiperine 🚗🚙🚌 #beauty #cosmetict #korce #tirane #albania #lingerie #beautyproducts #eyeshadow #marketingpwr #blionline #porositonline

3. Google User (2021-05-22 10:23:59)

Parfum Byblos - Water Flower 😍 Ishte 7000 Leke ✖️ Behet 4900 Leke✔️ Kontakto per ME SHUME ULJE! 🥳🥳🥳 Transporti Falas ne te gjithe Shqiperine 🚗🚙🚌... #beauty #cosmetict #korce #tirane #albania #lingerie #beautyproducts #eyeshadow #marketingpwr #blionline #porositonline

4. Google User (2021-05-22 10:24:37)

Parfum Hugo Boss 😍 Ishte 12500 Leke ✖️ Behet 11000 Leke✔️ Kontakto per ME SHUME ULJE! 🥳🥳🥳 Transporti Falas ne te gjithe Shqiperine 🚗🚙🚌... #beauty #cosmetict #korce #tirane #albania #lingerie #beautyproducts #eyeshadow #marketingpwr #blionline #porositonline

Similar places nearby :